Januar.. Sola har snudd. Eit nytt år begynner. Snart spirer og gror det igjen. Året er slik, ja livet er slik. Ein sirkel. Evig endring og forandring, og samstundes noko som alltid vil bestå.

Yogastudioet på Kleppe er blitt litt nytt, samstundes er det som før. Boka er den same, men nå er det eit nytt kapittel som byrjar. Du har kanskje fått med deg namneendring frå Satya Yoga til JærYoga. Det sneik seg inn i løpet av desember, frå 1. januar av så er det på skikkeligt og offisielt. Går du fast på yoga her, vil du ikkje merke endring verken på timen eller instruktør. Yogaen er akkurat som før, studioet på same plass. Samstundes blir profilen litt meir lokal, litt meir jærsk. Eg er både spent og gler meg!

Yoga er meir enn berre trening. Yoga er ein tilstand meir enn å vri kroppen i uvanlege stillingar. Yoga er difor like relevant i kvardagen som på matta i eit yogastudio. Kan me tenka yogisk når me stresser avgarde i livet? Ta tid til å kjenna pusten når livet går for fort? Det håper eg du som kjem på JærYoga tar med deg når du går ut frå studio!

Yoga er å sjå at alt heng saman. At val me tek, påverkar. Oss sjølve. Dei rundt oss. Miljøet rundt oss. Lokalt. Globalt. Heilskapen er der. JærYoga håper å bidra til ei litt betre verd, eit litt betre miljø. Tenk globalt – gå på yoga lokalt!

Onsdag 4. januar markeres nyopning med ballongar, ope hus og gratistimar. Kom og bli med – ta med ein ven eller to – kom å jær yoga! På menyen står:
09.30 morgonyoga
18.00 klassisk yoga særleg tilpassa deg som er ny
19.30 klassisk yoga

Bon apetit!

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.