Neste minikurs er torsdag 16. februar kl 18.30-20.30. Balanse er litt sånn på og av. Nokre gonger er det lett, andre gonger klarer me bare ikkje å finne balansen. Å jobbe med dette på matta er både krevande og utfordrande, og gøy! Ein ting er fysiske posisjonar. Det mentale og vel så viktig. Pusteøvingar, mentalt fokus og balansere nervesystemet skal vi og jobbe med.

Å vera i utakt i forhold til eigen verdiar, med livet ein lever i forhold til livet ein gjerne skulle ha levd, er og eit aspekt i forhold til balanse. Kan det å praktisera yoga gjera den indre verden mindre kaotisk, så den ytre verden blir enklare å navigera i? Litt yogafilosofi rundt dette temaet innimellom praktiske øvingar.

Då er det bare å gle seg – det gjer iallefall eg 🙂 Kom å jær yoga!

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.