Minikurset torsdag 16. mars er ei blanding av foredrag og yogapraksis. Ayurveda betyr kunnskap om livet. Ifølge dette gamle systemet for helse er ein av nøklene til god helse å leve i takt med rytmen vi finn i naturen. Lær meir om dei ulike dosha-typane vata, pitta og kapha, ta ein test og lær kva type du er dominert av. Du får tips til korleis enkle grep og rutinar i kvardagen kan gjere deg godt. Me gjer yogastillingar som er gode for vata, pitta og kapha.

Høyres dette interessant ut? Meld deg på til post@jaryoga.no

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.