Nå spretter snart bladene på tre og buskar, og då gjeld det å benytta sjansen! I olivenoljeverden snakkar dei om olje frå den første pressinga. I teverden fins first flush – teblader frå dei første og yngste bladene på busken. Og her på Jæren? Te frå bjørkeskudd! Plukk små grøne museøyrer, hell over kokt vatn som er littegrann avkjølt. Skikkelig godt, reint og friskt. Blad frå bærbuskar kan og brukast. Toppskudd frå solbærbusken – nydeleg…Ekta solbærte og te frå bjørkeskudd – beste teen eg har smakt 🙂 Prøv og blad frå bringebær, jordbær, rips. Nyt våren, folkens!

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.