Har du lyst å praktisere yoga jevnlig? Trenger du eit lite dytt i rett retning? Eller kanskje du allerede er inne i ein god vane? Uansett kan du bli med på utfordringen om å gå på to yogatimar i veka – i 8 veker. Gjer du det – er du med i trekning av eit gavekort på 10 yogatimar. Du kan og vinne deilig, heimelaga kroppsskrubb til bruk i dusjen.

Meld deg på i studio. Starter 16. oktober og varer til 16. desember. Klarer du utfordringen på kortare tid, er du sjølvsagt og med i trekninga! Kurs teller sjølvsagt og som yogatimar, om du lurer på det.

Så då er det bare å hiva seg rundt vel? Masse lykke til, eg heier på alle!

 

 

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.