Hei!

Jeg er ei kvinne på 30 år, som valgte å flytte til Kleppe denne høsten. Tidligere har jeg bodd i Oslo. Her har jeg jobbet som barnehageassistent, både heltid og deltid siden 2009. I sommer utdannet jeg meg som yogalærer og i våres avsluttet jeg min bachelorgrad i ”livsstilsendring og folkehelse” på Høyskolen Kristiania. Min avsluttende bacheloroppgave omhandlet ”på hvilken måte yoga kan redusere stress”.

Jeg har tilbragt store deler av 20-årene i arbeid med barn. I løpet av denne tiden har barna lært meg litt av hvert om livet. De minner meg på å se ”de små tingene” i hverdagen. De har lært meg å leke mer og gjøre mer av de tingene som gjør meg glad. De har lært meg å se det magiske i alt fra edderkopper til blinkende sko. De har lært meg å være mer bevisst på å leve i nuet.

Dette er også kalt ”Mindfulness”, det å være tilstede i øyeblikket, uten å dømme. Yoga er en ”mindful” praksis. Jo mer vi praktiserer, jo lettere er det å være bevisst på å være å være tilstede. Jeg tror det er mye av barns innflytelse som har gjort at jeg etterhvert har valgt å tre inn i avdelingen for holistisk helse og yoga.

Etter nyttår inviterer jeg både barn, unge og vokse til yogatimer med meg.

Hjertelig velkommen:)

Heidi Folkeseth

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.