Har du lyst å praktisere yoga jevnlig? Trenger du eit lite dytt i rett retning? Eller kanskje du allerede er inne i ein god vane? Uansett kan du bli med på utfordringen om å gå på to yogatimar i veka – i 8 veker. Gjer du det – er du med i trekning av gavekort på 5 og 10 yogatimar. Meld deg på i studio. Starter 16. oktober og varer til 16. desember. Klarer du utfordringen på kortare tid, er du sjølvsagt og med i trekninga! Kurset skuldre/rygg og minikurs teller og som yogatimar, om du lurer på det. Lykke til!

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.