MItt navn er Peder og jeg er 27 år. Jeg har et brennende ønske om å hjelpe folk til å kjenne på det å være tilstede i kroppen, tankene og følelsene, øyeblikk for øyeblikk. Jeg ønsker å hjelpe folk til å bli kjent med seg selv og kroppen sin. I dagens samfunn har mange mennesker blitt distansert fra sin egen kropp, tanker og følelser. Men det skal heldigvis ikke så mye til for å bli tilstede, vi trenger bare å bli minnet på det.
Jeg oppdaget meditasjon for 9 år siden, og prøvde etterhvert yoga. Men det ble litt av og på siden kroppen var så stiv og jeg kjente fort at det murret eller gjorde litt vondt både her og der, etter yogatimene. Det var først i høsten 2017 da jeg oppdaget yin yoga at jeg virkelig begynte å gjøre en del yoga. Siden den gang har jeg ikke sett meg tilbake og i februar 2019 er jeg ferdig med min andre yogalærerutdannelse. For meg er det viktig at de som deltar på mine timer går inn i stillinger som deres kropp er klar for, og at man kan puste og slappe av i stillingene. Det er ikke noe poeng i å presse seg inn i stillinger kroppen ikke er klar for, yoga handler ikke om å skulle prestere. Det handler helt enkelt om å være tilstede og kjenne gleden av å bevege kroppen! Vi må alle starte ett sted enten vi er stive, sterke, svake, hypermobile eller en blanding av dette. Ulike kropper har ulike muligheter og behov. I yoga tar vi tar ett steg av gangen, og har oppmerksomheten på det som skjer akkurat nå, ikke på ting slik de burde eller kommer til å være.
Jeg har bodd i hjembyen min Bergen de siste to årene hvor jeg har jobbet som healer, hatt meditasjons-samlinger og den siste tiden jobbet som yogalærer. Etter å ha holdt på med meditasjon i 9 år og yoga litt her og der startet jeg våren 2018 på en yogalærerutdanning hos Axelssons Body Work School i Oslo. Jeg begynte straks å jobbe som yogalærer flere steder i Bergen og oppdaget at dette var noe jeg digget å gjøre!
Nå flytter jeg til Jæren fordi jeg er så heldig å kunne jobbe blant annet på JærYoga som yogalærer. Jeg elsker å surfe og dette er hovedgrunnen til at jeg flytter til Jæren. Jæren er utrolig vakkert og jeg elsker å gå tur langs strendene uansett vær. Jeg gleder meg veldig til å ha yogatimer på JærYoga og møte nye mennesker!

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.