La din mat være din medisin, sa Hippokrates rundt år 0. Et gammelt indisk ordtak sier det slik: “Du trenger ikke medisin hvis kosten din er riktig. Du trenger ikke medisin hvis kosten din er feil.” Bare å spise riktig da, ikke sant? Det høres jo enkelt ut…

Allikevel sliter veldig mange med kroniske sykdommer, overvekt og feilernæring, selv i verdens rikeste og beste land å bo i! Har vi for mange valg, for mange dietter? Eller har vi det for travelt til sette oss inn temaet? Dette blir iallefall et inspirerende og interessant foredrag!

Mette og Tor Magne fra Zinzino kommer på studio lørdag 5. januar. De vil gi oss innblikk i den historiske utviklingen og snakke om hva det er med maten og vår livsstil som gjør oss syke, samt informasjon om hva man kan gjøre for å forebygge. Nøkkelen til et langt liv uten plager handler om nettopp det: Forebygge!

Foredraget er gratis. Gi beskjed om du kommer ved å trykke skal på arrangementet.

Vil du vite mer om Zinzino? Trykk her.

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.