Det er kjekt å endelig kunne tilby et kurs i mindfulness på JærYoga. Kurset skal gå tirsdager kl 20.00-21.30, med oppstart 5. februar.

Det er nå livet skjer, øyeblikk for øyeblikk. Men i en hektisk hverdag opplever mange mennesker at det er utfordrende å bare være tilstede, akkurat nå. Derfor kan mindfulness være så verdifullt, fordi det handler om å utvikle evnen til å være oppmerksomt tilstede i øyeblikket. Det er en metode som utvikler evnen til å være tilstede i mylderet av tanker, følelser, kroppsfornemmelser og ytre stimuli.
Med praksis over tid kan man etterhvert oppleve en indre ro og stillhet, som kommer innenfra, og som er uberørt av det som skjer i omgivelsene. Dette er en evne som kan være verdifull i alle livets sammenhenger, og en grunnstein til å kunne leve et godt liv!
Kurset vil gi en innføring i hvordan mindfulness kan motvirke stress, og brukes til stressmestring. Det vil også utdype hvordan mindfulness kan være et verktøy til å bli bedre kjent med deg selv, og dine indre ressurser. Mindfulness utvikler en økt tilstedeværelse i hverdagen slik at du kan leve et liv i tråd med dine indre verdier og ønsker! Det kan hjelpe deg i å utvikle et bedre og mer vennlig forhold til deg selv, kroppen din, tankene og følelsene.
Alle deltagerne vil få en lydfil med ulike øvelser som de kan bruke til egenpraksis i mindfulness mellom kursdagene. Det blir gitt hjemmelekse mellom hver gang. Det anbefales at hver deltager tar seg tid til minst 10 minutter med mindfulness per dag for å få maksimalt utbytte av kurset, men dette er ikke ett krav.
Dette kurset kan passe for deg som ønsker å lære hvordan å forholde deg til stress, utfordrende livssituasjoner, og deg som ønsker å bli mer tilstede i hverdagen og få økt livskvalitet.
Du er velkommen uansett livssituasjon, religion og fysisk form (over 18 år).
Peder oppdaget mindfulness for 9 år siden, og det forandret hans syn på livet. Det fikk han til å innse at øyeblikket faktisk er det eneste vi har, og derfor vi må ta vare på det! Siden den gang har han fortsatt å utforske mindfulness og andre former for meditasjon gjennom egenpraksis, kurs og retreats. Han har ett brennende ønske om å formidle og dele verdien av å være tilstede i øyeblikket – og at ofte er det vi søker etter allerede inni oss. Peder jobber som yogalærer og healer. Han deltar for tiden på en mindfulness instruktørutdanning ledet av Viggo Johansen.

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.