Hjertelig velkommen til å bli med på dette nye kurset! 5. februar starter det, og vil gå over 8 uker.
Hver time kommer til å starte med pust og tilstedeværelse i kropp og sinn. Slik at du kan roe helt ned og «lande» i kroppen og øyeblikket. Timen fortsetter med ulike variasjoner av solhilsener med fokus på pust, tilstedeværelse og flyt imellom hver stilling.
Utover i timen skal vi begynne å bevege oss til musikk. Du vil bli instruert til å utforske det å bevege kroppen på ulike måter med musikken. Vi utforsker øyeblikket gjennom rolig og mer dynamisk bevegelse, og bevegelsene våre blir til dans! Det å kjenne pusten mens vi beveger oss blir også viktig.
Timen har ikke fokus på en bestemt koreografi. Du trenger ingen tidligere erfaring med dans. I timen oppfordres du til å danse og bevege deg på din unike måte. Hvordan ønsker kroppen din å bevege seg, hva blir kroppens uttrykk i øyeblikket? Dette blir en fin øvelse i å ikke ta seg selv så alvorlig. Du kan slippe tanken om å danse «bra» eller være «flink», og å tørre å være litt leken. Dette handler ikke om å prestere, men å ha det gøy og kanskje utforske og utfordre deg selv litt.
Timen avsluttes med noen dype strekk og tid til en deilig savasana.

Peder har lyst til å invitere deg til å prøve ut dette før du eventuelt melder deg på. Kom på gratis prøvetime tysdag 22. januar kl 18.15-19.45. Meld deg på den gratis timen ved å sende epost til post@jaryoga.no

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

2 comments on “Yoga, dans og bevegelse – nytt kurs i februar

  • Marianne Øvregaard

    Eg melder meg på Yoga, dans og bevegelse:-)

    • Tone Lill

      Supert, takk for påmelding 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.