Blonde Gypsy the Label er et etisk og miljøvennlig klesmerke som holder til på Jæren. Designer og grunnlegger Eva Marie Jansen er opprinnelig fra Halden, men har bodd på Klepp siden 2013. Hun har lenge vært opptatt av gjenbruk og redesign, og de omfattende konsekvensene moteindustrien. Hun valgte derfor i 2017 å starte Blonde Gypsy the Label som skulle ha etikk og miljø som hovedfokus i sin produksjon. Klærne er til salgs på utvalgte steder, og nå finner du de også på JærYoga!

Eva Marie forteller mer om klesmerket:
Klærne er laget av GOTS sertifisert økologisk bomull fra India og Tencel. Stoffet blir laget og klærne blir sydd i Nord-Portugal og sendes derfra til Klepp for å bli farget og merket. Klærne har ingen glidelåser eller knapper og er 100% nedbrytbare! Stoff, tråd og etiketter er laget av naturmaterialer. Vi produserer bare opp rundt 100 plagg av hvert design på sesong, og det meste av fargingen er gjort for hånd, så når du handler hos oss får du noe veldig få andre har. Vi ønsker å bidra til en positiv forandring i moteindustrien ved å lage plagg under gode arbeidsforhold, for rettferdig lønn og med så liten miljøpåvirkning som mulig gjennom hele prosessen fra råvare til frakt til farging og merking. For eksempel er klærne ikke pakket i plast for frakt, og prislappene er laget av resirkulert papir.

Blonde Gypsys filosofi er basert på stil og kvalitet, ikke trend og kvantitet. Derfor er alle våre klær av høy kvalitet og er laget for å vare. Alle plaggene våre er utformet for å passe inn i samme garderobe sesong etter sesong, og kan blandes og matches uavhengig av hvilken kolleksjon de er fra.

Vi har full åpenhet om produksjonen fra start til slutt, så hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss!

Eva Marie Jansen
Grunnlegger og Designer

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.