Nye tider på JærYoga

Livet skjer stadig vekk. Noen ganger dirigerer vi, og noen ganger må vi bare flyte med. Ofte må vi ta valg, noen er enklere enn andre. For fire år siden tok jeg et lykkelig valg om å starte det lille studioet JærYoga på Klepp. Starten gikk overveldende bra, og det har vært en spennende reise å utvikle studioet i løpet av disse årene. Jeg har alltid hatt en ambisjon om å formidle at yoga er for alle og har ønsket å skape en varm og inkluderende atmosfære der alle føler seg velkomne.

Men så var det dette livet da, og etter en lang grubleperiode, har jeg kommet fram til at det er på tide at nye krefter skal overta driften av studio.

Det er ikke bare bare å overlate en «baby» i andres hender, selv om babyen er blitt noen år. Derfor er jeg umåtelig glad for at det er Peder, som mange av dere kjenner fra timer på JærYoga, som skal ta stafettpinnen videre og gi alle dere fine folk gode yogaopplevelser på studioet!

Nå er jeg i sommermodus (selv om været tilsier noe annet…). Rolige, sakte timer og dager på hytta er deilig. Vi ses forhåpentligvis på matta i løpet av sommeren. I uke 28 har jeg alle timene, så kom å jær yoga innimellom sommersyslene dine! Namaste

– Tone Lill

 

Det er med stor glede at jeg kan si at jeg tar over JærYoga! Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten. Å drive et eget yogastudio er noe jeg har drømt om helt siden jeg ble yogalærer, og jeg kan nesten ikke tro at denne drømmen nå er blitt virkelig!

Tone Lill har gjort en fantastisk jobb i å drive JærYoga i 4 år. Hun har delt yoga med mange mennesker og gitt mange noe verdifullt inn i dagliglivet. Jeg er takknemlig og ydmyk over at jeg får denne muligheten til å videreføre dette arbeidet. Jeg ønsker å dele yoga med alle som har lyst og er nysgjerrig på det.

Det vil fortsette å være et bredt spekter av ulike yogatimer her på JærYoga – rolige timer og timer med intensitet – noe for enhver smak. Snart er høstplanen klar, med noen nye timer og noen av de gode gamle timene. Det blir kurs i meditasjon, mediyoga og kurs for nybegynnere. Det kommer også noen spennende workshops utover høsten. Mer info om høstens timeplan kommer snart, så det er bare å følge med her på nettsiden, nyhetsbrevet og facebook.

Det viktigste for meg i å formidle yoga er tilstedeværelse gjennom bevegelse og pust, og en leken holdning. Når vi er tilstede i øyeblikket, med oss selv, vår kropp, tanker og følelser, med våre omgivelser og medmennesker… da skjer det verdifulle ting. Yoga er et fantastisk verktøy som hjelper oss å være tilstede i hverdagen. Ikke minst er det gøy og det føles godt i kropp og sinn. Jeg gleder meg til fortsettelsen og ser frem til en fantastisk høst med alle dere! Namaste og nyt sommeren!

– Peder

 

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.