Peder tilbyr nå healing timer med lyd fra krystallboller og massasje

​​​​​Hva skjer under en healing time?

En healing time starter og avsluttes med samtale og veiledning rundt de temaene og utfordringene du ønsker healingen skal virke på. Healing er også virkningsfullt selv om du ikke har noe klart tema du kommer til timen for. Under selve healingen ligger du på et behagelig underlag. Peder bruker lyden fra krystallboller i tillegg til berøring og massasje under healingen, for at energien i kropp og sinn skal åpnes og komme i flyt.

Healingen skjer i det evige øyeblikkets kraft, fri fra alle metoder. De åpningene som er perfekt for deg, kan få skje. Det skjer gjennom tilstedeværelse, lyd, ord, berøring, musikk og stillhet. 

Hvem eller hva kan healing være relevant for?

Healing er for deg som ønsker å møte deg selv, kroppen din, tankene og følelsene med varme og et åpent hjerte. En mulighet til å nullstille kropp og sinn og kjenne at du allerede er mer enn god nok som den du er. Hva slags liv ønsker du å leve med hele ditt hjerte?

Med lyden fra krystallbollene vil du kjenne energien som åpnes i og rundt kroppen din. Lyden og vibrasjonen roer hjerneaktiviteten og lar deg synke helt inn i kroppen. Massasje og berøring skaper flyt i energikroppen og hjelper den fysiske kroppen til å gi slipp på spenninger. Berøring er dyp healing i seg selv.

Healing kan gi deg en pause i dagliglivet, en tid til å bare være og hvile, bli møtt og sett som den du er. Det kan være du kommer med et konkret problem eller utfordring, eller kanskje du ikke har en grunn, men det bare kjennes riktig… Du kan få støtte til å møte hverdagens utfordringer, kjenne på en dypere tilstedeværelse hvor du kan se gavene i utfordringene på livets vei.

Under en healing time vil den dypere tilstedeværelsen i deg som er bakenfor tankene, følelsene og kroppen åpnes og ekspandere. Healingen virker dypt både i den fysiske kroppen, og på det emosjonelle og mentale planet. Vanskelige hendelser i dette livet eller fra tidligere liv kan sette spor både som smerter, blokkeringer eller sykdom i kropp og sinn. Når de opplevde begrensningene blir sett av den dypere tilstedeværelsen – så skjer fristillingene av seg selv. Dypest sett er du den uberørte og tidløse bevisstheten som ser de midlertidige begrensningene komme og gå.

Det kan høres rart ut, men du er allerede fullkommen og helt fri som det sanne selvet (sjelen) og menneske du er. Det er ingenting du må bevise eller bli for å fortjene kjærlighet og kjenne din egen fullkommenhet. Uansett hvor ufritt ditt liv har vært og oppleves nå, har du alltid vært og er, helt fri. Det å erkjenne at du allerede er friheten og kjærligheten du søker, lar healingen skje på sin egen perfekte måte.

Under en healing time opplever mange å kjenne en dypere tilstedeværelse bakenfor tankene og utfordringene. Det kan kjennes som en følelse av klarhet og mening, dyp ro og fred, en følelse av aksept og kjærlighet til en selv og livet. Man kan også oppleve at smerter, stress eller uro i kroppen gir slipp, over en periode eller for godt. Alle opplever healing på sin egen unike måte. Jo mindre forventninger du har til hva som skal skje, jo bedre. Healingen skjer på sin egen perfekte måte, men kanskje ikke alltid slik tankene vil at den skal skje.

Om ønskelig kan du også få yoga- og pusteøvelser du kan gjøre hjemme for å la healingen integreres og åpnes videre i kropp & sinn.

​​​Fjern-healing

Fjern-healing er for deg som ikke har mulighet til å være fysisk tilstede på en healing time. Ved fjern-healing snakker vi via telefon i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon hvor du ligger et sted du kan slappe av, og kjenne healingen som skjer. Fjern-healing virker like sterkt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healing-kraften ikke er begrenset av tid og rom. En fjern-healing time kan vise deg nettopp dette.

Ordinær pris per time: 700 kr  gratis for fulltidsstudenter

Varighet: 60 min

Sted: JærYoga

For bestilling av time ta kontakt på SMS til 45397135 eller epost: post@jaryoga.no

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.