Healing er en behandlingsform som ser og støtter hele mennesket. Den virker dypt inn på kropp, sinn og sjel. Bakenfor opplevde begrensninger er det en dypere tilstedeværelse i oss som er helt uberørt av våre problemer og lidelse. Denne dypere tilstedeværelsen åpnes og ekspanderer i kropp og sinn under en healingtime. Når den dypere tilstedeværelsen kjennes, blir hverdagens magi helt tydelig. Du ser gavene i utfordringene, og lekenheten kan åpne opp det tunge og vonde inn i fri flyt.

​​​​​Hva skjer under en healing time?

En healing time starter og avsluttes med samtale og veiledning rundt de temaene og utfordringene du ønsker healingen skal virke på. Healing er også virkningsfullt selv om du ikke har noe klart tema du kommer til timen for. Under selve healingen ligger du på et behagelig underlag.

Healingen skjer i det evige øyeblikkets kraft, fri fra alle metoder. De åpningene som er perfekt for deg, kan få skje. Det skjer gjennom tilstedeværelse, lyd, ord, berøring, musikk og stillhet. 

Du er mer enn god nok

Helt fri

Klar å kjenne og leve din sanne, inderlige verdi!

Maleri av Peder

Det kan høres rart ut, men du er allerede fullkommen og helt fri som mennesket og Sjelen du er. Du trenger ikke streve for å bli fri, fordi du allerede er friheten. Uansett hvor ufritt ditt liv har vært og oppleves nå, har du alltid vært og er, helt fri. Det å erkjenne at du allerede er friheten og kjærligheten du søker, åpner opp for dyp healing og ditt sanne uendelige potensiale!

Alle opplever healing på sin egen unike måte. Jo mindre forventninger du har til hva som skal skje, jo bedre. Healingen skjer på sin egen perfekte måte, men kanskje ikke alltid slik tankene vil at den skal skje.

Om ønskelig kan du også få yoga- og pusteøvelser du kan gjøre hjemme for å la healingen integreres og åpnes videre i kropp & sinn.

​​​Fjern-healing

Fjern-healing er for deg som ikke har mulighet til å være fysisk tilstede på en healing time. Ved fjern-healing snakker vi via telefon i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon hvor du ligger et sted du kan slappe av, og kjenne healingen som skjer. Fjern-healing virker like sterkt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healing-kraften ikke er begrenset av tid og rom. En fjern-healing time kan vise deg nettopp dette.

Ordinær pris per time: 700 kr gratis for fulltidsstudenter

Varighet: 60 min

Sted: JærYoga

For bestilling av time ta kontakt på SMS til 45397135 eller epost: post@jaryoga.no.

NB! Avbestilling eller endring av time må skje 24 timer før avtalt time, ellers vil man bli fakturert 100% av behandlingen.

Jeg tilbyr gratis timer til fulltidsstudenter. Dette er fordi studenter møter mange utfordringer i hverdagen og er ofte begrenset økonomisk sett til å søke hjelp. I tillegg ønsker jeg å nå ut til flere yngre mennesker. Vennligst vis gyldig studentbevis ved første time. 

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.