​​​​​Hva skjer under en healing time?

En healing time starter og avsluttes med samtale og det vi kan kalle Sjels-veiledning. Her vil du kunne få verdifull innsikt og veiledning rundt de temaene og utfordringene du ønsker healingen skal virke på. Det er også helt perfekt å komme på healing uten at du har et klart tema du kommer til timen for. Under selve healingen ligger du behagelig på en massasjebenk og er tilstede i det du kjenner i kropp, sinn og sjel.

Peder sin healing er essensen av hva yoga handler om: å åpne opp for å virkelig kjenne at du er fri som sjel og menneske! Fri fra tankenes kamp mot øyeblikket, og fri til å leve ut dine indre ressurser og sanne drømmer! Nøkkelen til det du søker og ønsker i livet er ikke noe du trenger å finne i ytre ting eller relasjoner, nøkkelen er allerede levende i deg! En healing time virker som en katalysator for at du våkne opp til å anerkjenne dette og ikke minst: leve denne bevisstheten i hverdagen. 

I denne selvoppdagelsen til å anerkjenne hvem og hva du er bakenfor tankenes begrensinger, kan healingen være en verdifull støtte. Peder har en jordnær tilnærming til healingen, som skjer gjennom dialog og veiledning, klarsyn og fysisk berøring.

Jo mer du integreres i den dypere tilstedeværelsen. desto mer letthet og lekenhet kan kjennes i å leve og skape det livet du ønsker. Fordi du ikke lenger blir fanget av begrensningene du trodde du var, men ser at de er gaver som lar deg kjenne enda dypere og klarere din sanne natur. Kampen og krigeren som skal klare å våkne opp og bli fri kan mykt slippe taket, i bevisstheten om at det er nok å være det du er – Sann Frihet.

Alle har sin unike opplevelse av healing. Det er verdifullt å være åpen for at din opplevelse av healingen er perfekt akkurat slik du opplever den, selv om det kanskje ikke alltid skjer slik tankene vil at det skal skje. 

​​​Fjern-healing

Fjern-healing er for deg som ikke har mulighet til å være fysisk tilstede på en healing time. Ved fjern-healing snakker vi via telefon i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon hvor du ligger et sted du kan slappe av, og kjenne healingen som skjer. Fjern-healing virker like sterkt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healing-kraften ikke er begrenset av tid og rom. En fjern-healing time kan vise deg nettopp dette.

Ordinær pris per time: 800 kr

Varighet: 60 min

Sted: JærYoga

For bestilling av time ta kontakt på SMS til 45397135 eller epost: post@jaryoga.no.

NB! Avbestilling eller endring av time må skje 24 timer før avtalt time, ellers vil man bli fakturert 100% av behandlingen.

Gratis healing & sjels-veiledning til fulltidsstudenter under 30 år

Jeg har et ønske om å hjelpe yngre mennesker i å kjenne dypere i seg selv hvem de virkelig er, og alt det gode som ligger klart til å kjennes og leves av indre ressurser, kreativitet, sann livskraft og frihet. Derfor har jeg dette gratis tilbudet til studenter. Vis gyldig studentbevis på første time.

j

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.