Healing

Trenger du støtte i utfordringene du møter enten det er vanskelige tanker og følelser, smerter i kroppen, eller utfordringer i relasjoner og jobb? Eller kanskje du ikke har en spesiell utfordring, men ønsker å leve mer av ditt sanne potensiale? Da kan det være verdifullt med en healing time hvor du blir møtt med et åpent hjerte.

Healing er en behandlingsform som ser og støtter hele mennesket. Bakenfor det vi opplever som vanskelig er det en dypere tilstedeværelse i oss som er helt uberørt av våre problemer. Denne dypere tilstedeværelsen åpnes og ekspanderer i kropp og sinn under en healingtime. Det gir en opplevelse av indre ro og fred. Samtidig skaper det flyt i kropp og sinn, og områder av livet ditt hvor du opplever begrensninger. Slik at du kan leve mer av ditt sanne potensiale – å leve et godt liv!

​​​​​Hva skjer under en healing time?

En healing time starter og avsluttes med samtale og veiledning rundt de temaene og utfordringene du ønsker healingen skal virke på. Healing er også virkningsfullt selv om du ikke har noe klart tema du kommer til timen for. Under selve healingen ligger du på et behagelig underlag.

Healingen skjer i det evige øyeblikkets kraft, fri fra alle metoder. De åpningene som er perfekt for deg, kan få skje. Det skjer gjennom tilstedeværelse, lyd, ord, berøring, musikk og stillhet. 

Du er mer enn god nok

Helt fri

Klar å kjenne og leve din sanne, inderlige verdi!

Maleri av Peder

Hvem eller hva kan healing være relevant for?

Vi lever i en tid hvor mange av oss våkner opp til å se at den vi trodde vi var og det livet vi har blitt opplært til å streve etter, ikke resonnerer med våre innerste ønsker og det vi kjenner er sant i våre hjerter. Flere og flere mennesker blir syke av stress og en følelse av å ikke være god nok. Det kan være vanskelig å leve i et samfunn som har et ekstremt fokus på det ytre i prestasjoner, konkurranse, kontroll… og hvor mange mennesker går gjennom dagliglivet på autopilot uten å virkelig leve eller kjenne etter i sin indre opplevelse.

Mange av oss har glemt det vi visste og levde som barn: tilstedeværelsen i øyeblikkets magi, leken og spontaniteten – gleden av å bare være til! Healing er en verdifull mulighet til å møte deg selv, kroppen din, tankene og følelsene med varme og et åpent hjerte. En mulighet til å nullstille kropp og sinn og kjenne at du allerede er mer enn god nok som den du er. Hva slags liv ønsker du å leve med hele ditt hjerte? Det indre barnets magi lever fortsatt i hjertet ditt!

Healing kan være en støtte i å det å våkne opp til den du virkelig er, og å leve det livet du virkelig ønsker å leve. Du kan få hjelp til å møte hverdagens utfordringer med en dypere tilstedeværelse hvor du kan se gavene i utfordringene på livets vei.

Under en healing time vil den dypere tilstedeværelsen i deg som er bakenfor tankene, følelsene og kroppen åpnes og ekspandere. Healingen virker dypt både i den fysiske kroppen, og på det emosjonelle og mentale planet. Vanskelige hendelser i dette livet eller fra tidligere liv kan sette spor både som smerter, blokkeringer eller sykdom i kropp og sinn. Når de opplevde begrensningene blir sett av den dypere tilstedeværelsen – så skjer fristillingene av seg selv. Dypest sett er du den uberørte og tidløse bevisstheten som ser de midlertidige begrensningene komme og gå.

Det kan høres rart ut, men du er allerede fullkommen og helt fri som det sanne selvet (sjelen) og menneske du er. Det er ingenting du må bevise eller bli for å fortjene kjærlighet og kjenne din egen fullkommenhet. Uansett hvor ufritt ditt liv har vært og oppleves nå, har du alltid vært og er, helt fri. Det å erkjenne at du allerede er friheten og kjærligheten du søker, lar healingen skje på sin egen perfekte måte.

Under en healing time opplever mange å kjenne en dypere tilstedeværelse bakenfor tankene og utfordringene. Det kan kjennes som en følelse av klarhet og mening, dyp ro og fred, en følelse av aksept og kjærlighet til en selv og livet. Man kan også oppleve at smerter, stress eller uro i kroppen gir slipp, over en periode eller for godt. Alle opplever healing på sin egen unike måte. Jo mindre forventninger du har til hva som skal skje, jo bedre. Healingen skjer på sin egen perfekte måte, men kanskje ikke alltid slik tankene vil at den skal skje.

Om ønskelig kan du også få yoga- og pusteøvelser du kan gjøre hjemme for å la healingen integreres og åpnes videre i kropp & sinn.

​​​Fjern-healing

Fjern-healing er for deg som ikke har mulighet til å være fysisk tilstede på en healing time. Ved fjern-healing snakker vi via telefon i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon hvor du ligger et sted du kan slappe av, og kjenne healingen som skjer. Fjern-healing virker like sterkt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healing-kraften ikke er begrenset av tid og rom. En fjern-healing time kan vise deg nettopp dette.

Ordinær pris per time: 700 kr gratis for fulltidsstudenter

Varighet: 60 min

Sted: JærYoga

For bestilling av time ta kontakt på SMS til 45397135 eller epost: post@jaryoga.no.

NB! Avbestilling eller endring av time må skje 24 timer før avtalt time, ellers vil man bli fakturert 100% av behandlingen.

Jeg tilbyr gratis timer til fulltidsstudenter. Dette er fordi studenter møter mange utfordringer i hverdagen og er ofte begrenset økonomisk sett til å søke hjelp. I tillegg ønsker jeg å nå ut til flere yngre mennesker. Vennligst vis gyldig studentbevis ved første time. 

“Regnbuens bølge” maleri av Peder

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt frå JærYoga ein gong kvar månad.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.