Jeg har gratis live meditasjoner og lydopptak på Insight Timer appen – følg meg der!

Jeg har også en egen nettside for healingen: https://www.pederkleppe.com

Hva jeg tilbyr

Det jeg brenner for er å dele den dypere tilstedeværelsen vi er med en lekenhet.

Jeg fasiliterer et rom hvor det er trygt å være hele deg. Hvor alle opplevelser, følelser og tanker er helt velkommen. Et rom hvor du kan slippe magen helt ut og senke skuldrene. Puste dypt og kjenne etter… Hva er levende inni meg her og nå? Er det kanskje greit å slippe kontrollen for et øyeblikk… og hva skjer da? Sammen kan vi utforske øyeblikket slik det er og slik det skjer. La hele friheten du er åpne seg og la den du kanskje trodde du var få løsne fri – det er tilstedeværelsens alkymi.​

Nøkkelen er alltid å hvile i din opplevelse.​

Yoga, healing og meditasjon er fort noe som kan bli litt alvorlig. Derfor er det så verdifullt å huske på lekenheten! Lekenheten som kan drite litt i det å klare å være tilstede, og det å klare å gjøre ting riktig. Bare være den du allerede er, og la øyeblikket skje slik det skjer. Være som barnet som utforsker med lekenhetens frie letthet bakenfor tankenes tunge tetthet!

Individuell Healing & Sjels-veiledning

Jeg tilbyr individuelle healingtimer & sjels-veiledning. Jeg bruker ingen metode, men lar healingen få skje spontant i møtet vårt. Det skjer som den dypere tilstedeværelsen vi allerede er. Det som ligger klart i deg til å åpnes som sann kjærlighet, stillhet og kraft får åpne seg. Det som er klart i deg til å løsne fri av opplevde begrensinger og fortidens sår får komme frem i fristilling med godhet og mykhet. ​

For deg som ikke har mulighet til å komme på healing på studio er fjern-healing et godt alternativ. På en fjern-healing time snakker vi via telefon eller Zoom i starten og slutten av timen. Resten av timen skjer uten direkte kommunikasjon hvor du ligger et sted du kan slappe av og kjenne healingen som skjer. Fjern-healing virker like sterkt som en vanlig healing time. Dette er fordi bevisstheten vår og healingkraften ikke er begrenset av tid og rom. En slik time kan vise deg nettopp dette.

Meditasjon & Healing-Samlinger

Mine meditasjon- & healingsamlinger skjer spontant gjennom øyeblikket hvor vår dypere tilstedeværelse åpnes som øyeblikkets evighet, stillhet og kraft. Det skjer både guidet og i stillhet. Med og uten musikk. 

Pris: ordinær time 800kr – varighet 60 min. 

For booking av time send sms til 45397135.​

Sted: JærYoga

NB! Avbestilling eller endring av time må skje 24 timer før avtalt time, ellers vil man bli fakturert 100% av behandlingen.

Jeg tilbyr gratis healing & sjels-veiledning til fulltidsstudenter under 30 år

Jeg har et ønske om å hjelpe yngre mennesker i å kjenne dypere i seg selv hvem de virkelig er, og alt det gode som ligger klart til å kjennes og leves av indre ressurser, kreativitet, sann livskraft og frihet. Derfor har jeg dette gratis tilbudet til studenter. Vis gyldig studentbevis på første time.

j

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.