SELF-LOVE RETREAT: Egenkjærlighetens Alkymi

19. – 21. november 2021

Det er med hjertets boblende glede at jeg kan ønske deg velkommen til SELF-LOVE RETREAT: Egenkjærlighetens Alkymi på JærYoga studio! Dette blir en nydelig helgeretreat med yoga, meditasjon, breathwork, kirtan, dans og lydhealing. En helg til å la egenkjærligheten blomstre frem i deg innenfra og ut, og la ditt sanne selv skinne som akkurat den du er!

Og er det ikke det vi virkelig ønsker oss? Å bli elsket for den vi virkelig er, uten å holde tilbake eller gjemme noe.I samfunnet vårt er vi opplært til å tro at kjærlighet er noe vi må få utenfor oss og gjøre oss fortjent til. Hvis jeg er god nok til å bli elsket i andres øyne, kan jeg også elske meg selv. Bevisst eller ubevisst tilpasser vi oss omgivelsene og går ofte på kompromiss med vår indre sannhet. Men tenk hvis du kunne elske deg selv uavhengig av dine prestasjoner og uten å gå på kompromiss med ditt indre? 

Denne retreaten er for deg som ønsker å åpne opp for den ubetingede egenkjærligheten og din autentiske tilstedeværelse. I denne tilstedeværelsen får lekenhet, sårbarhet og dine sanne ønsker være helt levende. Her er det rom for hele deg. Rom til å la den du kanskje trodde du var eller måtte være, få løsne fri.

Helgen kommer til å inneholde rolig yoga, yin yoga og restorativ yoga (som passer for alle erfaringsnivå) kombinert med meditasjon, breathwork og lydbad. Det blir også en leken og frigjørende økt i veiledet dans & bevegelse med en enkel form uten koreografi og prestasjon. I tillegg blir det en nydelig kirtan ledet av Fiona Schaub. I kirtan synger vi mantra på sanskrit som en feiring av kjærligheten og livet. 

Det trengs ingen tidligere erfaring med hverken meditasjon, yoga, kirtan eller dans for å kunne være fullverdig med på retreaten. Under alle delene av retreaten kan du være med på din måte. Du kan for eksempel synge for full hals under kirtan, eller være med i stillhet og nyte energien. Du kan ha tilpasset yoga, dans & bevegelse, eller være med i alle kroppens bevegelsesmuligheter.


PRAKTISK INFO:

PRIS
2200kr – for deg som har månedlig medlemskap på JærYoga og fulltidsstudenter: 1800kr. 

TIDSPUNKT
Fredag kl 18.00-21.00. Lørdag og søndag starter vi kl 11.00 til ca. kl 17.00. Det blir lunsjpause på ca. 1 time lørdag og søndag, og det vil bli servert indisk daal (linsegryte) med brun ris. Om du vil kan du ta med egen lunsj. 
Dørene åpner 20 min før vi starter. Husk å være ute i god tid.
Ha på klær det er behagelig å bevege seg i og ta med vannflaske. Vi har alt du trenger av utstyr på studio, men du kan selvsagt ta med egen yogamatte om du ønsker det. 

PÅMELDING
Send din påmelding på e-post til post@jaryoga.no eller på sms til 45397135. Etter bekreftet påmelding betales depositum på 500kr (refunderes ikke) for å sikre din plass. Du vil bli tilsendt faktura som betales innen retreat-start. 

PARKERING
Det er gratis parkering ved JærYoga.
Google maps til JærYoga:
https://g.page/jaeryoga?share

Peder Kleppe
Retreaten blir holdt av Peder Kleppe som driver JærYoga. Peder jobber som yoga- og meditasjonslærer og healer. Han brenner for å formidle at nøkkelen til indre fred og å leve det livet du ønsker å leve, allerede er tilgjengelig i deg her og nå. Denne nøkkelen er helt enkelt din sanne natur og tilstedeværelse, bakenfor alle begrensede tanke- og trosmønstre. 

Fiona Schaub
Fiona Schaub som vil lede kirtan er utdannet musiker, coach og mentor for Coaching by Heart.

Gleder meg med hele hjertet til det jeg kjenner blir en nydelig levende og rørende helg!
-Peder

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.