JærYoga

JærYoga er et lite og koselig yogastudio i Klepp sentrum. Vi tilbyr både aktive og rolige yogatimer. Vi har fokus på funksjonelle øvelser som øker kroppens styrke og mobilitet, bevisst pust og tilstedeværelse. På slutten av hver time får kroppen hvile, pusten stilne, og det er rom for å bare være…

På vårt studio er det en avslappet atmosfære. Et sted du kan stoppe opp og tillate deg selv å være den du er, med den kroppen du har. Yoga handler ikke om å prestere eller konkurrere. Du retter oppmerksomheten innover til din egen praksis og opplevelse. 

Etter en yogatime vil du kunne oppleve en ro og glede som ofte blir med deg videre inn i dagen. Yoga er et fantastisk verktøy for å ta vare på kropp og helse, og for å skape en følelse av indre ro i en aktiv hverdag.  

Å kjenne godfølelsen av ro og glede etter en yogaøkt – det er det yoga handler om! 

Praktiske tips når du kommer på yoga
1. Ha på deg behagelige klær, vi gjør yoga uten sko og sokker.

2. Gi beskjed til instruktøren om du har skader eller det er noe annet du må ta hensyn til, f. eks at du er gravid. 

3. I yogasalen er det ro. Mange liker å komme litt før timen for å “lande” på matten før timen starter.

4. Det er lurt å drikke rent vann etter en yogatime.

5. Vi har toalett i gangen, men ingen garderobe.

6. Vi har alt av utstyr her, så du trenger ikke ta med noe – bare deg selv 🙂 Korona-viruset: du kan velge om du vil bruke mattene på studio eller ta med egen matte – så lenge du vasker hendene før og etter timen. Blokkene på studio kan brukes. For bruk av våre bolstre, dekk til eget håndkle. Matter og blokker vaskes med Antibac etter bruk. 

 

Våre instruktører

Peder

Peder brenner for å dele gaven i å være tilstede i øyeblikket – det er der magien skjer! Peder lar yogatimene skje spontant i øyeblikket, og du vil oppleve at det er mye variasjon i disse timene. Det er fokus på tilstedeværelse, pusten og funksjonell bevegelse med en leken tilnærming. 

Peder har tatt 200 timers vinyasa yogalærerutdannelse gjennom YogaWorks i Bergen, 100 timers yin yogalærerutdannelse gjennom Axelssons Body Work School i Oslo og mindfulness instruktørutdannelse med Viggo Johansen som driver Mindful Living.

Peder er eier av JærYoga, og jobber i tillegg som healer og mindfulness instruktør. Han har deltatt på 13 meditasjons & healing retreater i inn- og utland de siste årene.

Ingrid  

Ingrid har drevet aktivt med yoga i elleve år og undervist i seks. Hennes klasser er en komplimenterende miks av flyt, balanse og teknikk med fokus på bevissthet gjennom pust. I dag underviser Ingrid faste timer på ulike yogastudioer i yin yoga, klassisk yoga og flyt, samt kontoryoga ute hos bedrifter. I tillegg arrangerer hun ofte kurs i AromaYoga og Restorativ yoga.

Ingrids yogalærerutdannelse: 50 timers Restorativ Yoga (Jord 2018) – 100 timers Yoga Therapy (TTNY 2017) – 200 timers vinyasa flow/hatha & Yin yoga udannelse (SOSA 2012). I tillegg har hun grunnutdanning i Kinesologi (2019) & Reiki Master (2016)

Ingrid er utdannet innen journalistikk og kommunikasjon og har tidligere jobbet i oljebransjen.

Oda 

Med en bakgrunn innen dans, har bevegelse og trening alltid vært en viktig del av livet, men etter å ha fått en alvorlig og varig skade måtte Oda tenke nytt om bevegelse. I stedet for å slutte å trene, valgte hun å finne bevegelse som kunne tilpasses smertene og den nye hverdagen.
I tillegg til å være utdannet yogainstruktør gjennom Holy Yoga og Yahweh Yoga (RYT-500), er Oda også utdannet personlig trener og rehabiliteringstrener gjennom Active Education.

Hun innehar også en videreutdanning innen traumesensitiv yoga (C-HYI) og er utdannet CrossYoga instruktør.
Oda er registrert yogalærer ved Yoga Alliance, og har nærmere 600 timers utdannelse innen yoga.

Oda er opptatt av enkeltindividet og har tro på at bevegelse er for alle, uavhengig av alder, skade eller utfordringer.

Vil du motta nyhetsbrev frå JærYoga?

Motta gratis yogavideo, og få e-post med inspirasjon og nytt fra JærYoga en gang hver måned.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.